Midsize Jets

Huur een midsize jet voor luxe en uitstekende prestaties op middellange afstanden.

Heading photo

HAWKER|800XP

  Spacious Cabin

  Non-stop Flights

  Quiet Cabin Experience

Heading photo

bombardier|learjet 75

  Intuitiveness and Comfort

  Unbeatable Performance

  Newest Version

Heading photo

LEARJET|60XR

  Fast and Agile
  Redefined Cabin Design
  Enduring Appeal

MORE JETS AVAILABLE UPON REQUEST

Midsize Jets

Huur een midsize jet voor luxe en uitstekende prestaties op middellange afstanden

Illustration

HAWKER|800XP

  Spacious Cabin

  Non-stop Flights

  Quiet Cabin Experience

Illustration

BOMBARDIER|LEARJET 75

  Intuitiveness and Comfort

  Unbeatable Performance

  Newest Version

Illustration

bombardier LEARJET|60XR

  Fast and Agile

  Redefined Cabin Design

  Enduring Appeal

MORE JETS AVAILABLE UPON REQUEST

Elite jets Midsize jet boeking

Met ruime cabines en uitgebreide bagageruimte kunnen midsize jets comfortabele zitplaatsen bieden voor zeven tot negen passagiers, wat zorgt voor een ultieme luxe en stijl. Deze vliegtuigen staan bekend om hun uitzonderlijke prestaties en betrouwbaarheid, en beschikken over afgesloten toiletten aan boord, waardoor ze ideaal zijn voor zakenreizigers of grotere groepen vrienden en familie die samen op vakantie gaan of een stedentrip maken.
De midsize jet werd oorspronkelijk ontworpen om grotere passagiersgroepen te accommoderen tijdens transcontinentale vluchten, en in de loop der jaren is het een vast onderdeel geworden van zakelijk reizen dankzij zijn flexibiliteit en het comfort en de productiviteit die het kan bieden tijdens langere vluchten. De drukcabine zorgt ervoor dat reizen op hoogte comfortabel is en dankzij de geavanceerde technologie en functies die in de ruime cabines zijn geïntegreerd, is werken tijdens de vlucht ook mogelijk.

Illustration
 • Afstanden

  Met een maximaal bereik van 5.000 kilometer bieden de Midsize Jets van Elite Jets Amsterdam de perfecte balans tussen flexibiliteit en efficiëntie, waardoor je probleemloos middellange afstanden overbrugt met stijl.

 • Passagiers

  Elite Jets Amsterdam biedt midsize jets aan voor maximaal 12 passagiers. Ervaar ongeëvenaarde luxe, stijl en persoonlijke service tijdens buitengewone wereldreizen met ons. Welkom aan boord!

 • Offertes

  Elite Jets Amsterdam biedt concurrerende en transparante prijzen voor onze midsize jets. Verhoog je reiservaring met onze luxueuze vloot en ontvang uitzonderlijke waarde voor degenen die streven naar het toppunt van privéluchtvaart.

 • Contact

  Elite Jets Amsterdam staat 24/7 tot je dienst, waardoor naadloos en direct contact gegarandeerd is. Ervaar ongeëvenaarde ondersteuning en gemak wanneer je het nodig hebt, want jouw reis is onze prioriteit.

Illustration

Elite jets Topklasse Luchtvaart

Voor het bedienen van dit type vliegtuig zijn twee piloten vereist, dat typisch met een snelheid van ongeveer 430 tot 480 mph kruist. Hoewel ze in staat zijn om op sommige kleinere landingsbanen te landen, zijn deze vliegtuigen over het algemeen meer geschikt voor transcontinentale en langere afstandsreizen, evenals voor reizen met een grotere passagierscapaciteit. De gemiddelde midsize jet kan een bereik van ongeveer 2000 tot 3000 mijl non-stop afleggen, wat overeenkomt met ongeveer vijf uur vliegtijd.
Er zijn tal van uitstekende voorbeelden van midsize jets beschikbaar voor privécharter op luchthavens over de hele wereld. Van de betrouwbare en bekende Cessna-vliegtuigen tot de stevige en stijlvolle Hawker Beechcraft, midsize jets zijn ideaal voor een breed scala aan doeleinden.

"Wanneer de reis net zo opmerkelijk is als de bestemming zelf, weet je dat je aan boord bent van een Midsize Jet, waar elke vlucht een uniek avontuur is."


Illustration
Illustration

Vragen?U kunt altijd contact opnemen

Wij zijn 24/7 bereikbaar via E-mail en op Whatsapp

Illustration
Illustration