Elite jets amsterdam | Empty legs

Ervaar luxe reizen tegen voordelige tarieven met onze emty legs vluchten

Illustration

Wat is een Empty Leg vlucht

Een 'empty leg' is niets meer dan een luchtvaartterm voor een onbezette privéjet vlucht die naar een specifieke bestemming gaat of terugkeert. Bij Elite Jets Amsterdam pronken we met een uitgebreide database met honderden van deze beschikbare privévluchten wereldwijd. Deze unieke kans stelt je in staat om de luxe van een privévlucht te ervaren tegen verrassend betaalbare prijzen.
Aangezien de meeste kosten verbonden aan deze lege privévluchten al zijn verrekend in de berekeningen voor andere klanten, kunnen we deze privéjets aanbieden tegen zeer aantrekkelijke prijzen, soms wel tot 70% minder dan de standaard charterprijs. Privé vliegen is nog nooit zo kostenefficiënt geweest, terwijl je geniet van de ongeëvenaarde luxe en service die je verwacht bij het huren van een privéjet.

Bekijk beschikbareEmty Legs

Citation CJ1

Illustration

Amsterdam (AMS)Paris (LBG)

  21 Februari
  5 personen

Citation CJ3

Illustration

Amsterdam (AMS)St Gallen (ACH)

  23 Februari
  6 personen

Citation CJ2

Illustration

Amsterdam (AMS)Palma, De Mallorca (PMI)

  24 Februari
  6 personen

Falcon 7X

AMSTERDAM (AMS)Dubai (DWC)

  8 Maart
  14 personen

De vlucht is vaak gepland voor een vaste datum en tijd

Empty legs zijn altijd enkele vluchten

Empty legs kunnen pas enkele weken voor de vertrekdatum worden geboekt

Elite jets amsterdam

Bij Elite Jets Amsterdam begrijpen we de waarde van empty legs en streven we ernaar om deze voordelen aan onze klanten te bieden. Stap aan boord van een van onze empty legs vluchten en ervaar de perfecte combinatie van betaalbaarheid en exclusiviteit.
Geniet van een onvergetelijke reiservaring terwijl u bespaart op kosten. Verken nieuwe bestemmingen, ontdek ongeëvenaarde luxe en maak herinneringen die een leven lang meegaan met Elite Jets Amsterdam en onze empty legs diensten.