GULFSTREAM G300

JET CHARTER SPECIFICATIES

Ervaar ongeëvenaarde luxe en efficiëntie aan boord van onze Gulfstream G300 Jet. Met een tijdloos ontwerp gecombineerd met geavanceerde technologie herdefinieert deze jet weelderig reizen. Geniet van snelle en stijlvolle wereldreizen, waarbij jouw bestemming en planning onze prioriteit zijn.
Verhef jouw reis met de belichaming van verfijning - de Gulfstream G300 Jet, waar comfort samensmelt met uitmuntendheid.

  11 Passagiers
  7.500 Kilometers afstand
  900 KM/H
  Stand-up cabine
  Warme maaltijd service
  Slaap faciliteiten 
  Toilet en sanitaire voorzieningen
  Elite stewardess

extra opties voor u volgende vlucht

  Airport transfers
  Op maat gemaakte planning
  Gespecialiseerde catering
  Optionele decoratie
  Overige verzoeken

betalingsinformatie

 • 1. Juridische informatie

  Al onze jets ondergaan grondige controles vooraf en beschikken over alle benodigde licenties, waardoor ze veilig en legaal gecharterd kunnen worden voor vliegavonturen op maat.

 • 2. Betalingstermijn

  Voorafgaand aan de boeking sturen wij de betalingslink, waardoor een vlotte transactie verzekerd is voor uw gemak en gemoedsrust.

 • 3. Betaalmethodes

  Wij bieden diverse betaalmethoden aan, waaronder ideal en de meeste creditcards, zoals Visa, MasterCard en American Express.

Image placeholder

charter een privéjet

Luxe reizen was nog nooit zo eenvoudig. Boek binnen 10 minuten een privéjet.

Thank you!

We will contact you shortly

Can't send form.

Please try again later.

veelgestelde vragen

 • Wat gebeurd er bij aankomst op de luchthaven?

  U kunt zich melden bij de VIP terminal van het desbetreffende vliegveld. Hier checkt u in en vanaf hier vertrekt ook u vlucht.

 • Hoe lang voor vertrek van mijn vlucht moet ik inchecken?

  Elite Jets Amsterdam adviseert zijn passagiers om circa 30 minuten voor gepland vertrek aanwezig te zijn op grote luchthavens. Bij kleine luchthavens is dit uiterlijk 15 minuten voor gepland vertrek.

 • Wie ontvangt mij op de luchthaven?

  Bij uw vertrek vanuit Nederland wordt u ontvangen door een medewerker van Elite Jets Amsterdam samen met één van de piloten die u naar het toestel begeleiden. Voor de terugvlucht zal één van de piloten u begeleiden.

Illustration
 • kan ik de vertrektijd aanpassen?

  Het wijzigen van de vertrektijd is over het algemeen geen probleem. Graag vernemen we dit wel zo spoedig als mogelijk omdat er dan nieuwe Air Traffic Control en luchthaven slots aangevraagd moeten worden die overeenkomen met de nieuwe gewenste vertrektijd.

 • wanneer krijg ik antwoord als ik een offerte aanvraag?

  Dit is afhankelijk van de complexiteit van de aanvraag maar voor vluchten binnen Europa heeft u uiterlijk binnen 12-uur een vrijblijvende offerte.

 • welke betaalmethoden worden geaccepteerd?

  Wij bieden diverse betaalmethoden aan, waaronder ideal en de meeste creditcards, zoals Visa, MasterCard en American Express.

Vragen?U kunt altijd contact opnemen

Wij zijn 24/7 bereikbaar via de E-mail en op Whatsapp

Illustration
Illustration